tirsdag den 4. oktober 2011

convent og en kikkasse

I weekenden var vi 6 piger, som fulgtes ad til conventet allerede om torsdagen. Vi indlogerede os i en hytte og så stod den ellers på scrap. Dvs. nogle var trætte og gik tidligt i seng(heriblandt mig selv), andre blev oppe til langt ud på natten. Fredag sad vi og scrappede hele dagen, indtil vi tog til Lillebæltshallen og sad og scrappede der til Førscrap. Hjem til hytten igen, hvor der gik totalt pigefnis i den og klokken blev rigtig mange før der faldt ro over hytten. Op næste morgen og tilbage til hallen - og så blev der ellers handlet igennem, mest alt det man slet ikke var klar over, at man manglede. Jeg fik dog købt det eneste, der stod på min liste, nemlig varmepistolen fra Ranger - glæder mig til at få den afprøvet. Og så fik jeg købt masser af ensfarvet papir, en papirtaske jeg ikke vidste jeg havde brug for, 2 spellbinders der bare var for lækre og alt muligt lækkert, som jeg ikke engang kan huske!!
Desværre fik jeg ikke taget, så mange billeder på turen, men her er så de tre jeg FIK taget!

En af vores gufskåle(ret vigtigt motiv!)

Anette - meget koncentreret 

Linda og Christina: 
¨

Men så til en af de ting jeg fik lavet - eller rettere fik lavet færdigt. I september var jeg på kursus i Scrapfactory, hvor vi skulle lære nogel fede teknikker til denne kikkasse. Som sædvanligt på sådan et omfattende kursus, så nåede jeg jo hverken at blive helt eller halvt færdigt, så er det jo godt man skal på convent!
Men her er den så min systuekikkasse 

Kommoden er et påhit, inspireret af mine kommodekort. Billedet over er fra en udstandsning 

Skuffen er en lille æske jeg har lavet, som er lidt dybere en selve kommoden, efterfølgende er der stukket lidt blonde ned i den. Kronen var med i det kit vi fik. 

fugleburet fra kittet har fået en lille blonde på 

blondestoffet er viklet om en hjemmelavet stofrulle, man kan måske lige ane de små knapper i hjørnet af skabet? 

Og den anden side 

Ginen har fået kanvas på og er sværtet godt. Halskæden er en knap. Blonden er fra min egen samling og den lille blomst i hjørnet er klippet ud af blonden 

Et nyt lille målbånd, som lå i en syæske jeg købte i Netto, det er sværtet med lidt alkoholink. Den lille trykknap lap er hjemmegjort.  

Spejlet er hjemmegjort, ligeledet er bøjlestangen. 

Disse små trådruller lærte vi at lave på kurset, er de ikke bare så søde?? 

Glas fra TH fyldt med perler og knapper 

Og kassen udenpå: 

En hjemmegjort blomst, lidt knapper, et embosset blad, dimser og dutter 

mellemlægsservietten er en jeg en gang fik af Anja, det er en af dem, man helt ikke vil bruge, fordi den er så fin, men da kassen er til mig selv, så kan jeg jo kigge på den dagligt! 

3 kommentarer:

 1. Ja jeg var jo så heldig at se den fine kasse IRL til Convention og den er SUPERsød og SUPER-gennemført (naturligvis). TAK for hyggeligt selskab om lørdagen og ses på et tidspunkt.

  SvarSlet
 2. Super lækker kik-kasse!!! Og tak for billederne...nu må jeg se at få lavet min færdig :-)

  SvarSlet
 3. Den kik-kasse er bare for smuk, hold da op hvor er der mange fede detaljer. Det er et kunstværk.
  Kh 10na

  SvarSlet