torsdag den 3. februar 2011

mere webster

Endnu et billede med websterpapir, de lange blade er klippet ud i hånden, derefter har de fået lidt svæte i kanten med Forrest moss, jeg har givet dem en lille fold i midten og sværtet lidt på folden. Jeg har et utal af bladpunch, men halvdelen af mine LO'er ender med at få et hjemmelavet blad.


Jeg har længe været irriteret over at skulle håndklippe de runde ringe. Jeg er lidt for nærig til at købe dem og synes ikke de bliver helt gode, når de klippes i hånden. Men nu...dada...har jeg stærkt lokket af min søster og kun fordi vi fik lov til at prøve den i scrapfactory - købt Martha Stewarts "nye" cirkelskærer. Ikke den lille der går op til 5½ inch, men den store med svingarmen. Den lille har jeg også og den er bare for lækker - også. Nå men her er den nye svingarm taget i brug og den er bare god. For det første er der ikke, som på de to andre jeg har haft og kylet ud af vinduet i frustration, nogle løsdele, alt sidder fast så der kun er 1 del. Lækker siger jeg bare!
Nå men...den lille tags der sidder på forneden, er sådan en skumfidus der fulgte med min månedspakke. Jeg er ikke udpræget glad for dem, du kan ikke skrive direkte på dem og meget af det, man forsøger at putte på, fedter af, når man kommer til at røre ved den. Her har jeg forsøgt med crackle paint, det går da, men det sidder ikke dødgodt fast. Den lille matte der er sat skråt bagpå billedet er faktisk et stykke embalagepap fra nogle blomster. Roserne har jeg selv lavet og båndet mellem de to cirkler er et bånd jeg har købt i love2scrap.


Og så lige lidt flere kort til OSH, som jeg selvfølgelig glemte, da jeg var i Scrapfactory, nu må jeg tage dem med til Love2scrap på lørdag(de har nogle lækre make and take!!)
Jeg har brugt Tim Holtz papir, billedet er et stempel jeg har og der er brugt flydende pearls rund i kanten af rammen. 13 stks fik jeg lavet, jahhh.(pudse pudse glorie)

1 kommentar:

  1. Det er da helt vild som du får produceret iøjeblikket. Utrolig flotte LO og OSH kortene, su må godt pudse din glorie... :-)

    SvarSlet