torsdag den 24. november 2011

en kalender til scrap

For et par år sidem lavede en af veninderne en kalender til scrap. Den var bare så sød, men jeg vidste ikke helt hvad jeg lige skulle bruge sådan en til. Det ved jeg nu, hvor jeg er blevet storforbruger af scrap.....ja bare det hedder et eller andet med scrap.......scrapevents, scrapmånedspakke, scrapkøb, scrap mig her og scrap mig der....love it! Nåh tilbage på sporet....Jeg har ikke helt styr over mine elektriske køb, har en lidt dum tendens til at smide boner med garentier ud. Vil gerne have styr på hvornår mine månedspakker kommer. Hvornår var jeg egentlig på det der fede kursus, hvornår er det lige der er convent???? Med det samme kom jeg i tanke om Lindas album. Og da Linda var herhjemme i fredags, kunne jeg jo lige sidde og få gode ideer fra hendes, mens jeg lavede mit eget.


Lindas kalenderside er limet fast, hun laver en ny kalender hvert år. Jeg har valgt at min skal være en evighedskalender eller nuerjegtrætafatglopådigjegtrorjeglaverennykalender. Så mine kalendersider er sat fast med en lille clips. Bagpå er en lomme, somman kan stoppe ting ned i. Så er der en lille tag, som linda bruger til at clipse visitkort eller små sedler på(genialt). og der er lineret papir, til at skrive små huske sedler på eller gode ideer.

bare en anden variant 

5 kommentarer:

 1. hvor er den flot, kan især godt lide snogningerne foran. kh jette

  SvarSlet
 2. Hvor er den forside bare yndig - og ja, det er en god ide at holde lidt styr på sine aftaler og bon'er...og sin billet til conventet:-)
  En dejlig bog!

  SvarSlet
 3. Hvor er den flot!!
  Lækre farver du har valgt og en smuk, smuk forside.

  SvarSlet
 4. Super flot kalender - nu skal du bare huske at bruge den :-) ses søndag

  SvarSlet