tirsdag den 22. november 2011

en gave

Et par af vores venner blev morforældre i sommerferien, og da vi fornyeligt var hjemme hos dem, så jeg, at de endnu ikke havde fået billeder op af den lille ny(og de er ellers fuldstændig rundforvirret med deres barnebarn!)
Derfor tænkte jeg, at jeg ville lave et LO, som de kunne hænge op(hvis de kan li det)
Farverne er ikke så tuttenuttet, da deres hjem/natur ikke er til tuttenut ting. Det lykkedes mig langt om længe at få lokket et billede ud af min veninde, som var godt nok til at lave et stort billede af. I starten fik jeg kun små billeder, og måtte bilde hende ind, at de var alt for kornet på min computer til at jeg kunne se dem(hun er ikke så stærk i det med computere!)
Men her er det så:

Og for at de kan hænge det op, har jeg sat det på et lærred, som jeg først malede helt sort og derefter satte Ole det fast i en svæveramme.
. Det er første gang jeg laver noget der er så personligt og som ikke kan gemmes væk i et skab, hvis de ikke kan li det.Men heldigvis er jeg ikke så sart, så hvis de ikke kan lide det, så må de smide det ud! 

Og så lidt detaljer: 
Det vakte forøvrigt stor glæde, så det var en fornøjelse!

3 kommentarer:

  1. Selvfølgelig var det en succes - for det er både et skønt billede, en lækker baby og et fantastisk LO. God ide! =0)

    SvarSlet
  2. Ja jeg sadt da også lige og tænkte de ville være nogle skarn, hvis de ike synes det var HELT fantastisk !

    SvarSlet
  3. Ja, selvfølgelig var vi helt vilde med billedet. Det er så fantastisk lavet. Det er hængt op i vores soveværelse på en sådan måde, at det første jeg ser, når jeg står ud af sengen om morgenen, er det fantastiske arbejde og mit skønne barnebarn.

    SvarSlet