fredag den 12. august 2011

OSHkort 12

Så fik Julie og jeg lavede disse, Josefine havde jo lavet forarbejdet med at lave skabeloner til hjertet, så det var lige til at gå til:

Fugleburet havde jeg standset ud hjemmefra, så det skulle naturligvis også bruges. Fuglen passede ikke lige i den farve, som jeg havde lavet buret i, så den fik en gang gulddapper og lidt sværte. Vingen er sat på med en 3D pude, det giver lige det ekstra. Og noget jeg virkelig synes pifter et kort op er enten perler eller streger, så på dette kort, som er lidt romantisk, der skulle naturligvis være perfect pearls.

Og så er det forøvrigt min bryllupsdag idag!! I dag er det 28 år siden vi blev kærester, 26 år siden vi blev forlovet og 22 år siden vi blev gift!! Og jeg er stadig vild med manden - hvor heldig har man lov til at være?? SÅ heldig!

4 kommentarer:

 1. STORT TIL LYKKE...ser sølvet blinke forude...;o)
  Super søde kort til OSH... er du vild hvor det er blevet til mange...
  Jeg er vild med rigtig mange af dine modeller... og den lille ensomme fugl er da super sød. God virkning med den 3D under vingen...
  Ha' en god week-end.

  SvarSlet
 2. Super flotte kort og hjertelig tillykke
  Vi ses snart
  Krammer Heidi

  SvarSlet
 3. Jeg er lige lidt bagud - men allerførst TIL LYKKE med bryllupsdagen og mange, mange flere ønsker jeg jer. Endnu engang flotte kort både hjertekortet og guldfuglen.

  SvarSlet
 4. Tillykke med dagen!! :-)
  Du har virkelig fået lavet en del kort denne ferie osse.......(med lidt hjælp..hehe)
  Knus

  SvarSlet