torsdag den 18. august 2011

OSH kort 18

Først et, som sikkert minder dig meget om et andet du allerede har set, men jeg havde også lyst til at lave en lidt mere sommerlig udgave.
Jeg havde en chipboard, som forestillede en sol, den brugte vi i hjørnet og sværtede så baggrundskortet. Vi har haft brugt forskellige farver. Dette her er der brugt Victorian velvet på. Så har stakittet fra TH fået en lille smule sværte i kanterne og der er limet retroblomster og blade på. Til sidst har alle blomsterne fået en perle og der er stemplet i hjørnet.

Et sødt romantisk kort, som har en asymetrisk lukning(pakningen tænker jeg på senere, Charlie!)
Kortene har fået lidt forskelligt pynt, da jeg havde en del rester liggende. Dem der fik en gine, fik jeg lavet en lille "sjov" happening med.......jeg pyntede først kortet efter jeg havde lukket det, så alle de giner der sidder på lukke siden, er jeg kommet til at lime ned på næste side!!


Undrer du dig over hvor jeg tager mine billeder af kortene? Vi har en overdækket terasse, hvor solen ikke kan forstyrre og der vokster en jasmin op af, det er de blade du kan se. Men her ser du hvordan udsigten ellers ser ud!

1 kommentar:

  1. så smuk udsigt og flotte kort , så flot med stakittet men jeg kan ikke se det bidrag du har lagt ind på vores udfordring i anonyme scrappere

    SvarSlet