lørdag den 21. april 2012

vores lille havfrue

På vores vinterferie var vi en del ude at dykke. Halvdelen af vores billeder er taget nede under vandoverfladen. Med en datter der elsker at tage alle mulige mærkelige billeder, så får vi mange sjove billeder. Her er det på bestilling mig der er fotografen og datteren der er havfruen.

På vores Sverige scrappetur viste Stine os, hvordan stain også kan bruges som splasheffekt. Det havde jeg lykkeligt glemt om, men så er det jo herligt at en af veninderne kan minde om det! Drops elsker jeg jo, og de passede så ovenikøbet perfekt i temaet. 

Jeg fik købt et smash dato stempel. Først sad jeg og øvede mig lidt på det, så jeg kunne få et perfekt aftryk, det gik så ikke lige efter planen!
Det sorte "fiskegarn" fik jeg af en af de andre veninder 

Blonden var oprindeligt hvid, men måtte lige farves med noget sværte. Så sværtepuderne(peeled paint og broken china) blev kørt frem og tilbage på bagepapiret og der blev sprøjtet med vand. Blonden blev kørt rundt i det - og blev mere gørn end blå, så selv blonden blev kørt godt over af Broken china. Farven endte med at blive perfekt. 

Igen banneret, denne gang klippet i frihånd og påklistret nogle bogstaver. 

5 kommentarer:

 1. Det blev bare super godt. Så mange lækre detaljer.
  Og et super skønt billede og flotte farver.

  SvarSlet
 2. Sikke et foto - hun er da klar til VM i synkronsvømning hvis hun kan finde nogle veninder. FINT LO - med lækre detaljer - splat og det hele. =0)

  SvarSlet
 3. Herligt LO og jeg tænkte nu at "fiskenettet" var en del af havfruens hale, så lækre detaljer :)

  SvarSlet
 4. Det blev et super flot LO. Glad for jeg kunne hjælpe

  SvarSlet