tirsdag den 29. januar 2013

teknik

Flere teknikker fra TH "Compendium of curiosities 2". Her endte det i dette tag
 
Jeg har brugt teknikken øverst fra side 65. Man skal jo egentlig bruge et spejlvendt stempel for at kunne lave det. jeg havde heldigvis et nodestempel, hvor man ikke rigtig kan se at det er spejlvendt, når det kommer ned på papiret.
Men teknikken går ud på at stemple en embossing plade på den side hvor der IKKE er forhøjninger, hvor du derefter ligger din tag ind og embosser. På den måde er forhøjningerne ikke blevet stemplet.
 
På ginen har jeg brugt teknikken fra side 48. Først syntes jeg ikke rigtig det gav noget, men man skal bare blive ved. Jeg har malet ginen med clear cracklepaint og ladet det tørre helt. Derefter er der malet med stain(her i tattered rose og lidt sølv) i flere omgange med en gang varmepistol imellem. Det giver et virkelig råt look.
 
Jeg har lige købt sommerfuglene på tilbud i Unikscrap. Det er movers and shapers fra TH og den måde de var lavet på uden på pakken, var bare så sød, så det måtte jeg lige prøve. de er standset ud i craftcore karton. Det er brunt på den anden side, så når du sliber på det, kommer det brune frem. De små stumper telefonbog er sat fast med sticky stuff, venligst udlånt af Anja. Det er et af mine næste køb, super smart at man ikke skal sidde og vente på at det hele tørre, før man kan komme videre. Sommerfuglene er sværtet med walnut stain.
 

1 kommentar:

  1. Super flot!!
    Du har godt nok fået leget med nogle fede
    Teknikker ;O)

    SvarSlet