søndag den 9. september 2012

På kursus

I torsdags var jeg på kursus i Scrapfactory hos Anja. Kurset var "lav et TH tag"
Efter nogle baggrundsteknikker lavede vi sammen dette tag. Det er virklig sjovt at sidde og lave nøjagtig det samme tag, men alligevel komme frem til så forskellige resultater! 
 
Telefonen er embosset med cement embossing(så fedt, jeg har ventet på, at det pulver skulle komme til DK i flere måneder!). Derfter har jeg slebet lidt og sværtet med sort. Urskiven har fået en gang hvid stain og den lille dims i midten lidt "sølv" stain. Lidt sølvwire, som har fået lidt alkohol ink, da det var for sølv! Den ligger på ostelærred, som har fået en omgang med Walnut stain stain.
 
Båndet har fået en gang med weathered wood og sølv stain, lidt vand og så er det blevet æltet godt, før det er tørret med varmepistolen. Uret er fra Ebay. 
 
På baggrunden er der udover sværte og diverse stempler også masking tape, som, for at dæmpe farven lidt, først har fået en omgang hvid stain og derefter sværtet i en farve der passede til baggrunden. 

2 kommentarer:

  1. Et virkelig lækkert TH-tag med rigtig mange teknikker og detaljer - det ser ud som et godt kursus du der har været på hos Anja.

    SvarSlet
  2. Jamen den er da for sej:))

    SvarSlet