fredag den 11. maj 2012

Et minialbum

I fredags blev niecen konfirmeret og så måtte jeg igang med et lille album. Nu er album jo ikke det jeg laver mest af, især fordi det tager så lang tid!
Det samme gjorde denne, selvom jeg synes mit koncept var enkelt! Albummet består af en masse lommer, hver side representere et år af Sarahs levetid, i lommen er der et billede fra det pågældende år og på lommen er der begivenheder der er sket i DK eller i verden i det år. Bare at skulle finde begivenheder tog en krig!. Men her er resultatet så:


5 kommentarer:

 1. Det er rigtig rigtig flot og en super idé. Og sikke en arb. men alle de billeder og en historie til.:-)er sikke på hun bliver glad for det.

  SvarSlet
 2. Super flot album - det blir hun helt sikkert glad for også i fremtiden. Og så tænk på det arbejde der blir, når hun fylder 20, 30, 40, 50....:-)

  SvarSlet
 3. Ja albums tager tid men de er også det hele værd. Både når man står med det færdige resultat og når man ser glæden hos modtageren og din niece må uden tvivl være blevet jublende lykkelig for at modtage dette album. Meget meget fint og en super god idé med årstal og historier. Den lægges lige i idébanken ;o)
  Rigtig god weekend.

  SvarSlet
 4. Superflot album og jeg er sikker på hun blev glad for det. En meget personlig og gave fuld af kærlighed

  SvarSlet