fredag den 13. april 2012

OSH kort

Jeg havde ellers sat halvdelen af torsdagen og hele fredagen af til at lave kort. Men desværre gik min revolution i stykker undervejs, så jeg har nu nogle halvt færdige kort liggende og jeg måtte hurtigt finde på nogle som ikke skulle bruge udstandsninger:

Jeg har nu købt en ny Big shot, så min gamle herhjemme fra kommer i sommerhuset. Jeg har heller aldrig været helt glad for min revolution, så det gjorde ikke så meget!

2 kommentarer:

  1. TOTAL krise når man går ned på udstyr - =0) - så godt du lynhurtigt fik fat i en ny maskine. Glæder mig til at sidde til bords med dig i morgen - så er der ikke så langt til de fine kort du har med.

    SvarSlet
  2. HEJ og TAK for alle kortene - jeg var totalt hjernedød og træt så nåede ikke ud til bilen mens I læssede =0). Har kigget lidt i dag og de er SÅ flotte allesammen - og sejt med dem der kan bevæge noget. Har smidt krykken i dag efter aftale med fys'en men der er lang vej igen - mit ene knæ er p.t. 8 cm større end det andet i diameter pga væske og blodansamlinger - IKKE et kønt syn.

    SvarSlet