mandag den 4. februar 2013

Et fødselsdags kort

Jeg har set ideen til dette kort på en anden hjemmeside for lang tid siden
 
Skiltet er dels standset ud fra en pop'up og dels fra et "love" sæt fra Sizzix. Den bagerste del er skåret ud i sort craftcore, som bliver slidt i looket, når man sliber på det. Den forreste del er skåret ud i sort karton, som derefter har fået en gang hvid stain af et par omgange. Den har derefter været igennem en embossing plade og er tilsidst blevet slebet, så det sorte kommer frem. Tallene er skåret ud fra TH wordplay i sort karton og har fået lidt sølv stain. De er også kørt igennem en embossing plade og er blevet slebet.
 
Den lille tag er fra Sizzix "love" sæt. Den er skåret ud i sort, bogstaverne fra TH alphabetic strip er sat på og det hele er malet med sølv dapper. Da det var helt tørt er det blevet slebet.
 
 
Selve kortet er blevet embosset, malet med craklepaint, slebet, sværtet, distress embossing pulver og sværtet. Det var en mega lang proces før det blev som det skulle.
 
Indeni er det et pop'up kort:
 
Teksten er lavet på samme måde, som tagen udenpå kortet. Her er det hele sat på afrevet strimler, som kun er limet fast i enderne, så man kan sætte et lille kort nedenunder.
Baggrunden er lavet på sort karton, malet med sølv stain og embosset for tilsidst at blive slebet og sværtet.
 
tandhjulene er standset ud i chipboard og har fået utee, slebet og sværtet.
 
Det lille movers og shapers tandhjul er standset ud i selve kortet. Derefter har jeg limet lidt plastik(det fra en gammel overhead) bagved hullet og har sat tandhjulet(efter ute, slibning og sværte) ind igen.
 

5 kommentarer:

 1. Flot kort med rigtig mange fede effekter og detaljer.

  SvarSlet
 2. HOLD da helt op et kæmpe arbejde men samtidig et SUPER resultat og så gør man det jo gerne. TAK for de mange fine OSH kort. =0)

  SvarSlet
 3. kanon rålækkert med så mange flotte detaljer, rigtig TH kort

  SvarSlet
 4. WOW Charlotte!!!! Super fedt og råt kort.
  Sikke et stort arbejde men det er det hele værd;O)

  SvarSlet
 5. Det ser godt nok pisse godt ud - det må jeg lære næste gang vi mødes :-)
  Krammer Heidi

  SvarSlet